Van Nederlandse bodem

Geplaatst: november 1, 2013 in Uncategorized
Tags:, ,

Ik ben te moe na een dag werken en andere zaken om een blog over de gebeurtenissen of mijn gedachten te schrijven. Dus plaats ik Wally, die ik ook persoonlijk “kende” hier vandaag. Ik vind zijn stem fantastisch!

Advertenties
reacties
 1. Zilvertje schreef:

  Rust maar lekker uit. Wat geweldig om hem gekend te hebben. Als jong meisje was ik tot over mijn oren op hem, die lange mooie haren, die ogen en die stem, ik heb alleen zijn laatste cd, die is ook prachtig, hij kan zo een mooie sfeer oproepen. Ik was van zijn dood geschrokken, wist niks van zijn leven, wel dat hij weer aan het optreden was, na een lange tijd van niet kunnen. Was hem ook helemaal uit het oog verloren. Zal hem nooit vergeten.

  Fijn dat we zo allemaal weer aan hem denken.

  Like

  • Fenny schreef:

   Hij was een echte romanticus Zilvertje, ook zijn spreekstem was prettig. Ik viel persoonlijk niet op hem, hij wel op mij. Hield hij me staande met een bos bloemen en de uitnodiging voor een drankje ergens. Zeer doelbewust!
   Hij was zeer gelukkig met Laurie Langenbach, die baarmoederhalskanker kreeg en daar aan stierf.
   Een opmerkelijke vrouw, die ik al in de beginjaren zeventig tegenkwam toen ze boven “De Kroeg” waar ik boven woonde in “the scene van Groningen” als journaliste langskwam. Ik was toen nog te verlegen om een gesprek met haar aan te knopen. Het was de liefde van zijn leven.

   Like

 2. Fenny schreef:

  Zij sloeg hem af šŸ˜‰
  Het verlies van Laurie vond ik hartverscheurend. Ik kwam ze af en toe tegen, beiden in beige regenjas met het ceintuur strak om het middel gesnoerd. Wally met een slappe, zwarte vilten hoed.
  Een prachtig paar!
  Hij is nooit meer de oude geworden.
  Je was nog veel te jong!

  Like

 3. Corline schreef:

  En toen schreef je toch nog een blog…. šŸ˜‰ Mooi verhaal, Fenny. Wat een tragiek.

  Like